Affiliate Marketing Revolutie 5 ervaring

Affiliate Marketing Revolutie 5.0 review

Zodra je op zoek gaat naar een cursus affiliate marketing dan kom je overal de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard tegen. Het is daarmee de bekendste Nederlandse cursus voor iedereen die aan de slag wil gaan met affiliate marketing.

Maar is deze cursus het geld waard, wie is Jacko Meijaard, is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar, wat is mijn ervaring + de ervaring van een complete beginner en moet je deze cursus kopen of niet?

De antwoorden vind je hieronder in deze Affiliate Marketing Revolutie 5.0 review!

TLDR; Affiliate Marketing Revolutie 5.0 review in het kort

 • Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is de beste affiliate marketing cursus voor beginners, ook bruikbaar zonder technische kennis.
 • Met een prijs van 47 euro de goedkoopste affiliate marketing cursus.
 • Een compleet en eerlijk verhaal over de stappen die je moet volgen en hoe snel je geld gaat verdienen.
 • Niet echt geschikt als je al ervaring hebt met affiliate marketing.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

Affiliate Marketing Revolutie is de meest bekende affiliate marketing cursus van Nederland. Er wordt veel naar gezocht op Google en dat is niet zo vreemd, want Jacko meijaard wordt regelmatig aangehaald als media zoals het AD schrijven over passief inkomen.

Online geld verdienen met affiliate marketing is eenvoudig en voor iedereen haalbaar, maar het gaat makkelijker als je weet wat je moet doen en de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 helpt je daarbij.

Je krijgt in de cursus een compleet overzicht van alles wat erbij komt kijken om je eerste commissie te verdienen met een nieuwe affiliate website. De Affiliate Marketing Revolutie 5.0 bestaat uit 75 video’s die je vanaf het begin meenemen, ideaal dus als je niet weet waar je moet beginnen.

De lage prijs is een andere reden waarom deze cursus zo populair is. Waar je voor veel beginnerscursussen al snel honderden, tot duizenden, euro’s moet betalen kost de Affiliate Marketing Revolutie maar 47 euro!

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een succesvolle internet ondernemer die niet alleen zijn geld verdient met het verkopen van cursussen, maar vooral met zijn eigen portfolio van affiliate websites. Je kunt zijn naam onder andere kennen van dit artikel in het AD over passief inkomen en hoe je dit kunt verdienen.

Interview met Jacko Meijaard in het AD
Interview met Jacko Meijaard in het AD

Naast de cursus en zijn eigen websites heeft Jacko ook een podcast waar je regelmatig inhoudelijk sterke tips krijgt over online geld verdienen met affiliate marketing.

Bovenop een podcast heeft Jacko ook nog een Youtube kanaal waar je regelmatig nieuwe video’s en hoop gratis uitleg kunt vinden over geld verdienen met affiliate marketing.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? Ja, Jacko is een betrouwbare ondernemer en je hoeft niet bang te zijn dat je geld na betaling verdwijnt. Hij reageert snel op e-mails en als je de affiliate marketing revolutie hebt aangeschaft, maar niet tevreden bent, dan krijg je ook zonder problemen een refund.

Daarbij is Jacko niet iemand die zijn geld alleen verdient met mooie praatjes in een cursus. Hij verdient het grootste deel met zijn eigen affiliate marketing websites, hij weet dus serieus wat hij doet.

Voor- en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie 5.0

Voordelen
 • De beste Nederlandse affiliate cursus voor beginners.
 • Met een prijs van 47 euro goedkoop en daarmee toegankelijk.
 • Je kunt starten zonder technische kennis.
 • Inclusief mindset module over het behalen van succes.
 • Eerlijk over het tempo waarin je geld gaat verdienen (geen get-rich-quick).
 • De cursus wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe modules.
Nadelen
 • De posts op het forum voegen vaak niets toe
 • Erg veel focus op de eigen producten van Jacko
 • Niet geschikt als je al kennis hebt van affiliate marketing

Affiliate Marketing Revolutie 5.0: mijn ervaring

Ik heb deze cursus aangeschaft samen met een vriend van mij die net begonnen is met zijn eerste affiliate marketing website. Zijn ervaring lees je verderop in deze review, maar eerst geef ik hier mijn eigen ervaring over deze cursus.

Ik heb zelf al bijna 10 jaar ervaring met affiliate marketing en leef ook al een tijdje volledig van passief inkomen. Toen ik aan deze cursus begon was ik dus geen beginner meer en dat heb ik ook gemerkt. De cursus is eenvoudig van opzet en daarmee laagdrempelig. Dat is goed als je nieuw bent in de wereld van online marketing, maar als je te veel voorkennis hebt gaat het snel vervelen.

In positieve zin laat dit wel zien dat het voor iedereen mogelijk is om online geld te verdienen, je hoeft geen hbo of universitair niveau te hebben om online succesvol te zijn. En je hoeft ook absoluut geen computernerd te zijn om te starten, deze cursus neemt al deze obstakels voor je weg.

Wat ik persoonlijk wel erg jammer vind is dat een groot deel van de cursus gaat over de andere producten van Jacko Meijaard. Er gaan heel veel lessen over zijn eigen WordPress thema Marketheme en daar heb je weinig aan als je gekozen hebt voor een ander WordPress thema.

Ik weet het onmogelijk is om een handleiding te maken voor alle beschikbare WordPress thema’s, maar een iets meer neutrale insteek zou voor veel meer deelnemers van toevoeging zijn.

De toevoeging van het forum is leuk, de insteek is dat je elkaar kunt ondersteunen en om advies kunt vragen. Maar ik heb vooral berichten gezien over het beoordelen van lege websites en vragen die inhoudelijk in de cursus behandeld worden. Toch jammer.

Al met al ben ik positief over de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 als cursus voor beginners. Als je nieuw bent in de wereld van online geld verdienen en je wil laagdrempelig je eerste stappen zetten en je eerste affiliate commissie verdienen dan is de investering in deze cursus absoluut een goede keuze.

Als je al wat meer kennis hebt, of je eerste niche site al gemaakt hebt, dan kun je beter naar een andere affiliate marketing cursus kijken.

Wat leer je in de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

Affiliate Marketing Revolutie 5 inhoud review

Een Nederlandse affiliate marketing cursus, met toegankelijke video’s en absoluut geschikt voor beginners. Helemaal leuk, maar wat ga je in de praktijk leren en wat krijg je na aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie 5.0?

Hieronder vind je in het kort per module wat je gaat leren in deze cursus en hoe het jou helpt om je eerste affiliate commissie te verdienen. Module 1 was de introductie van de cursus, dus die heb ik in het lijstje weggelaten.

Module 2: Inspiratie & Motivatie

Module 3: Starten met Affiliate Marketing

Module 4: Website live zetten

Module 5: Handleiding Marketheme

Module 6: Je website inrichten

Module 7: Hoog scoren in Google

Module 8: Je website vullen

Module 9: SEO, je teksten optimaliseren

Module 10: Het koppelen van Marketheme

Module 11: Affiliate marketing via andere kanalen

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen van anderen

Zoals ik eerder al schreef heb ik deze cursus aangeschaft met een vriend van mij die nieuw is in de wereld van online marketing. Een beginner dus, en niet de meest technische persoon, dus de ideale doelgroep voor deze cursus.

Onderstaande beoordeling bestaat uit zijn woorden.

Ik vind het van deze cursus mooi dat er ook een stukje mindset in zit, waarmee het verder gaat dan alleen de droge inhoudelijke stof. Het opzetten van een website gaat stap-voor-stap in de cursus en dat is prettig, maar ik gebruik een ander WordPress thema dus sommige video’s voegen voor mij weinig toe.

Ik heb tijdens het volgen van deze cursus wel mijn eerste affiliate commissie verdiend, dus de belofte van je 1e commissie in 3 maanden is daarmee wel waargemaakt. Ik weet nu ook beter welke stappen ik moet volgen om mijn website te maken en te laten groeien.

Van het forum ben ik geen fan, het is vrij doods en de posts zijn voor mij niet van waarde. De 47 euro is deze cursus helemaal waard, als beginner kon ik direct aan de slag, alle informatie was helder en toegankelijk waardoor ik ook eenvoudig mijn eerste commissie kon verdienen.

Wel had ik graag iets meer diepgang gezien in sommige video’s en wat minder inhoud over 1 WordPress thema. Dat is vrij nutteloos als je iets anders gebruikt.

Affiliate Marketing Revolutie kopen, wat kost het?

De Affiliate Marketing Revolutie kost 47 euro, hiervoor krijg je toegang tot alle modules zoals hierboven beschreven, het deelnemers forum en toekomstige updates.

Met deze prijs is het de goedkoopste Nederlandse affiliate marketing cursus van dit moment en de investering van 47 euro kun je ook vrij snel weer terugverdienen met affiliate commissie als je de cursus gevolgd hebt.

De Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is zo goedkoop omdat Jacko ongeveer de helft van de cursus besteedt aan het promoten van zijn Marketheme en andere eigen producten. Als je al deze producten aanschaft verdient hij flink meer dan alleen van de cursus.

Is de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 betrouwbaar?

Ja, de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is betrouwbaar. Je krijgt 100% waar voor je geld en direct na het afronden van de betaling krijg je toegang tot de volledige cursus. Je kunt de cursus daarna volgen zonder verplichte vervolgaankopen.

Kun je echt geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Die vriend van mij die zonder ervaring aan deze cursus begon verdiende binnen 3 maanden zijn eerste commissie. De belofte die gedaan werd is dus ook waargemaakt.

Los van deze cursus weet ik uit ervaring dat je kunt leven van affiliate marketing en een volledig passief inkomen kunt verdienen. Dus ook met het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 kun je serieus geld verdienen.

Conclusie, Affiliate Marketing Revolutie 5.0 kopen of niet?

Als je nog nooit een website gemaakt hebt, weinig of geen kennis hebt van online marketing en wel succesvol geld wil verdienen met affiliate marketing. Dan is de Affiliate Marketing Revolutie 5.0 de beste cursus die je kunt kopen! De investering van 47 euro in deze cursus verdien je ook al snel in veelvoud terug in affiliate commissie.

Heb je wel al ervaring met het maken van een website en wil juist hulp bij de vervolgstappen of bij het verdienen van een full-time passief inkomen, dan kun je beter een andere affiliate marketing cursus bekijken.