Affiliate Marketing Tool Stack

Affiliate Marketing Tool Stack: De beste affiliate tools (met korting)


[toc]

Webhosting

Beste affiliate webhosting

Exclusief 69% korting
SiteGround

Of het nu gaat om pagespeed, om core web vitals, of de veiligheid van jouw website. Goede hosting maakt het verschil tussen een matige en een goede affiliate website. In de afgelopen 8+ jaren heb ik al zoveel webhosting geprobeerd die allemaal op een zeker punt faalden.

Of de website werd traag, of er ontstond down-time, of een ander account op dezelfde server werd gehackt (met gevolgen voor mijn websites). Slechte, of zelfs waardeloze webhosting, heeft enorme gevolgen voor het succes van jouw website.

Na alle aanbieders die ik geprobeerd heb ben ik blijven hangen bij SiteGround. Dit is voor mij, ondanks aanpassingen en prijsverhogingen, nog steeds de beste affiliate web hosting die er bestaat.

Waarom?

Omdat SiteGround servers geoptimaliseerd zijn voor snelheid, omdat jouw account is afgeschermd van andere gebruikers (dus geen last van hacks), omdat de klantenservice ook helpt bij problemen die je zelf veroorzaakt, oh en had ik de snelheid al genoemd?

Zijn er dan helemaal geen nadelen? Jawel…

De klantenservice is alleen te bereiken in het Engels en de prijs is relatief hoog. (Er zijn goedkopere aanbieders te vinden). Het probleem van de hoge prijs kan ik voor je oplossen!

Via de onderstaande knop krijg je 69% korting op je eerste jaar SiteGround hosting. Voor nog niet 1/3 van de prijs kun je de snelheid van SiteGround zelf ervaren!


Beste hosting voor beginners

WordPress thema’s + plugins

Beste affiliate Wordpress thema

Bouw de website van je dromenSEO tools
Marketing