de beste affiliate marketing cursussen

Alle Nederlandse affiliate marketing cursussen van 2022

Online geld verdienen met affiliate marketing is een populair onderwerp. De toegankelijkheid en de lage start kosten hebben hier een groot aandeel in. Toch is de eenvoud van affiliate marketing bedriegelijk, er komt veel bij kijken voor je succesvol bent.

Veel mensen die wel succesvol geld zijn gaan verdienen met affiliate marketing hebben een cursus ontwikkeld. Hiermee kun je zelf leren hoe je echt geld kunt verdienen met affiliate marketing.

In dit artikel vind je alle Nederlandse affiliate marketing cursussen op een rij. Zo kun je zelf eenvoudig starten met online geld verdienen.

Affiliate Marketing Revolutie - Jacko Meijaard

Affiliate Marketing Revolutie – Jacko Meijaard

De affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard is misschien wel de meest bekende affiliate marketing cursus van Nederland. De cursus bestaat al een aantal jaren en Jacko is in die tijd o.a. geinterviewd door het AD.

In dit interview verteld hij wie hij is, hoe hij werkt en waarom hij ooit begonnen is met affiliate marketing. Je weet dus direct bij wie je een cursus koopt.

De cursus zelf is compleet en ideaal voor beginners. Je wordt meegenomen door alle stappen die nodig zijn om een website te maken en via affiliate links geld te verdienen.

De prijs van deze cursus is 47 euro. Dit is erg laag in vergelijking met andere cursussen waar je kunt leren om online geld te verdienen. Hier zijn twee redenen voor.

1. Jacko verdient zijn geld met affiliate marketing. Hij is dus niet afhankelijk van een cursus van 2000 euro (zoals bij de SMMB Masterclass van Boyd Hoek).

2. Hij gebruikt ook affiliate marketing in zijn cursus. Wanneer je de door hem aanbevolen producten aanschaft krijgt hij commissie. Daarmee levert de cursus dus meer op dan alleen die 47 euro.

Conclusie

Wil je als beginner leren hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Zonder eerst alle valkuilen zelf te ontdekken. Dan is de Affiliate Marketing Revolutie voor 47 euro een goede investering!

Affiliate Lifestyle

Deze affiliate cursus is vrij nieuw en daardoor ook minder bekend. Inhoudelijk wijkt de cursus ook af van die van Jacko Meijaard. (Nee dat wil niet zeggen dat het minder goed is).

Ben je een complete beginner? Dan is Affiliate Lifestyle waarschijnlijk niet de beste plek om te beginnen. Er wordt namelijk niet besproken hoe je een website moet maken en hoe een affiliate programma werkt.

Wat je wel leert is hoe je van een blog of bestaande affiliate website een goedlopende geldfabriek maakt. Voor succes is meer nodig dan alleen het plaatsen van affiliate linkjes en deze cursus leert je wat er nog meer bij komt kijken.

Inhoudelijk is de cursus erg sterk. Wanneer je op zoek bent naar de volgende stap om meer inkomsten uit je website te halen. Dan ben je bij Affiliate Lifestyle aan het juiste adres.

De prijs van 199 euro is flink hoger dan de affiliate marketing revolutie. Maar hiervoor krijg je ook meer kennis om jouw website winstgevend te maken en niet alleen basiskennis om te starten.

Hoe betrouwbaar is een affiliate marketing cursus?

Online cursussen over affiliate marketing, of andere manieren van online geld verdienen, hebben een vrij negatief imago. Dit is voornamelijk veroorzaakt door de grote hoeveelheid desinformatie en de beelde van tropische villa’s.

Veel van deze cursussen beloven je 10.000 euro of meer per maand, zonder hard te werken, zonder diploma en zonder andere kennis behalve de cursus. Dit wordt je vervolgens verteld vanuit een zwembad bij een tropische (gehuurde) villa.

Maar hoe zit dit dan met de Nederlandse affiliate marketing cursussen?

De website van Jacko Meijaard heeft een aantal van de bovenstaande punten, de belofte van veel geld verdienen en altijd op vakantie kunnen. Toch is hij ook eerlijk over de inzet die je nodig hebt om het zover te laten komen.

In de cursus leer je hoe je vanaf 0 een website kunt opbouwen die je uiteindelijk, met hard werken, van een passief inkomen voorziet.

De Affiliate Lifestyle cursus heeft een andere opzet. Deze cursus is niet voor beginners die willen leren hoe je een website maakt, maar voor bloggers die willen leren hoe zij meer geld kunnen verdienen.

Gezien dit kan ik wel zeggen dat Nederlandse affiliate marketing cursussen betrouwbaar zijn. Er is geen aanbieder die gouden bergen in het vooruitzicht stelt zonder te vermelden dat je hard moet werken.

Ook de prijs van deze affiliate cursussen zijn niet zo hoog dat er met 1 sale direct een maandinkomen verdiend is. (Een kenmerk van minder betrouwbare cursussen)

Hoeveel kost een Nederlandse affiliate marketing cursus?

Over de prijs gesproken. Wat kost een Nederlandse affiliate marketing cursus? Een Nederlandse affiliate marketing cursus kost minimaal 47 euro. Gelukkig is het antwoord minder schrikbarend dan bij veel Engelse affiliate cursussen.

Voor de in dit genoemde artikelen betaal je het volgende:

  • Affiliate Marketing Revolutie: 47 euro per maand
  • Affiliate Lifestyle: 199 euro eenmalig

Wat heb ik nodig om te starten?

Met alleen het kopen van een cursus ben je er nog niet. Hier komen nog de kosten bij om een website te starten zoals webhosting en een domeinnaam. Of een WordPress thema.

Voor 60 euro kun je bovenstaande onderdelen al hebben, hiermee ben je inclusief de cursus Affiliate Marketing Revolutie, dus iets meer dan 100 euro kwijt.

Lees hier meer over de vraag “wat kost affiliate marketing?

Conclusie

Zelfs in een digitale wereld kun je dus prima aan de slag in het Nederlands. De Nederlandse affiliate marketing cursussen zijn niet alleen erg betaalbaar. Maar ze doen ook geen beloften die zij niet waar kunnen maken.

Welke cursus voor jou het meest geschikt is hangt af van je startpunt. Heb je nog geen website dan is de cursus van Jacko Meijaard de beste keuze. Wil je liever leren hoe je van een website een geldmachine kunt maken, dan is Affiliate Lifestyle een betere optie.

Met welke cursus ga jij aan de slag?

1 reactie op “Alle Nederlandse affiliate marketing cursussen van 2022”

  1. Pingback: 10x Geld verdienen zonder werk in 2021 | Wesleyonline.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.