KWfinder review, de beste research tool voor affiliates?

Voor de meeste affiliate websites is zoekverkeer vanuit Google de voornaamste bron van bezoekers.

Wat is KWfinder?

De voordelen van KWfinder

De nadelen van KWfinder

De prijs van KWfinder

Met de lage prijs, in vergelijking met bijvoorbeeld Ahrefs, Semrush of Moz, is KWfinder ook betaalbaar voor starters in de wereld van online geld verdienen. Waar andere tools al snel 100+ euro per maand kosten heb je KWfinder al voor 29,90 per maand.Voor die 29,90 kun je elke dag de data van 100 keywords opzoeken en krijg je per zoekopdracht tot 200 suggesties of alternatieve zoekwoorden. Ruim voldoende om zoekwoord onderzoek te doen voor je affiliate blog.Naast KWfinder krijg je voor die 3 tientjes nog een aantal andere tools tot je beschikking. Waaronder een ranktracker en een tool om de concurrentie te begluren.

Extra’s bij KWfinder

Dat zijn de extra’s die je bij KWfinder krijgt en alsof de prijs nog niet laag genoeg was. Met al deze extra’s erbij wordt het nog meer een koopje! Het gaat bij KWfinder namelijk niet alleen om zoekwoord onderzoek.Bij een abonnement zitten ook de volgende tools:
  •  SERPwatcher
  • SERPchecker
  • Linkminer
  • Siteprofiler
Met SERPwatcher heb je direct een tool om de zoekwoorden die je hebt uitgezocht te tracken. Zo kun je erachter komen of je website/blog steeds beter vindbaar wordt in Google. In de goedkoopste variant kun je elke dag de status van max. 200 zoekworden bekijken.Wil je weten hoe de zoekresultaten zijn zonder personalisatie? Met SERPchecker kun je per keyword de zoekresultaten bekijken. Zonder alle aanpassingen die Google doet. Zelf gebruik ik dit overzicht vaak om de meta titles en descriptions te checken.Linkminer is een tool om backlinks te bekijken. Hiermee kun je zien welke websites allemaal naar je concurrenten linken en zo aan de slag gaan om die linkjes ook te krijgen.Wil je nog meer weten van je concurrenten? Gebruik dan Siteprofiler om alle informatie over de website van je concurrent op te vragen.

KWfinder in vergelijking met SEMrush, Ahrefs en andere tools

KWfinder review: Conclusie