Hi, ik ben Wesley van der Laan

Ik leef mijn mooiste leven als Digital Nomad met een portfolio van niche sites. In het verleden heb ik jarenlang mijn tijd geruild voor geld in de vorm van loondienst (moderne slavernij) en freelance uurtje-factuurtje werk. Tot ik klaar was om mijn leven te ruilen voor geld.

Op dat moment was ik als SEO specialist al jaren bezig met geld verdienen met affiliate marketing alleen niet op het niveau om er ook een full-time inkomen uit te halen. In 2021 heb ik deze mindset veranderd en ben ik aan de slag gegaan om mijn passieve inkomen te laten groeien. Om 10 maanden later mijn baan op te kunnen zeggen en volledig te gaan leven van mijn niche sites.

Inmiddels ben ik onderweg als Digital Nomad en vind je mij ergens in Zuid-Oost Azië en verdien ik meer passief inkomen dan ik ooit in loondienst als salaris heb gekregen. Ik leef het leven waar ik altijd van gedroomd heb en hoop nu andere ook zover te krijgen om hun dromen waar te maken.

Daarom heb ik deze website gemaakt, om mijn kennis en ervaring te delen zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken en vooral om je te inspireren dat het echt mogelijk is om het leven van je dromen te leven. Ook al is het hard werken voor je zover bent.

Naast deze website kun je mij ook vinden op:

Amazon met het ebook Gouden Keyword Research Formule
Jouw favoriete podcast app met de Levenineenlaptop.nl Affiliate Marketing Podcast