👨‍💻 Over Wesley van der Laan

Hej! Leuk dat je dit leest, ik ben Wesley en al 8 jaar werkzaam als SEO specialist. Sinds mijn jeugd ben ik al bezig met het maken van websites en uiteindelijk heb ik besloten om deze passie en mijn vak te combineren.

Zo ben ik aan de slag gegaan met affiliate marketing en leef ik nu volledig van een passief inkomen. Ik werk nog steeds hard, maar wel on my terms en ik ruil niet meer mijn tijd (leven) voor geld.

Als Digital Nomad in coronatijd zit ik nu nog vast in Nederland, maar zodra het weer kan vind je mij ergens onderweg in o.a. Thailand en Vietnam.

Naast mijn eigen website krijg ik er energie van om anderen te begeleiden in het waarmaken van hun dromen. Als ik het kan, dan kan iedereen het! Vanuit die gedachte is Levenineenlaptop.nl ontstaan.

Op dit platform wil ik iedereen leren om online geld te verdienen met affiliate marketing en te kiezen voor jouw beste leven!

Is affiliate marketing iets voor jou?

  • Wil je de vrijheid hebben om de wereld te ontdekken?
  • Wil je werken waar en wanneer jij wil?
  • Wil je ook geld verdienen terwijl je niet aan het werk bent?
  • Ben je bereid om hard te werken om jouw doelen te bereiken?

Heb je deze vragen met ja beantwoord? Gefeliciteerd! Dan is online geld verdienen met affiliate marketing iets voor jou!

Pre-Order Affiliate Lifestyle cursus - krijg €100 euro korting en maak van jouw website een geldmachine!